Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

3 αγαπημένα μου κραγιόν

Αγαπώ τα κραγιόν!Ομολογώ ότι στην καθημερινότητα μου φοράω σχεδόν κάθε μέρα κραγιόν.Έτσι λοιπόν, αποφάσισα να σας δείξω τα 3 αγαπημένα μου και τα οποία λατρεύω.
  • Το πρώτο αγαπημένο μου κραγιόν και το οποίο φόρεσα πάρα πολύ το καλοκαίρι είναι το  Melted - Rouge à lèvres liquéfié longue tenue από Too Faced.

         
   Το συγκεκριμένο λέγεται Peony και είναι ένα κραγιόν σε υγρή μορφή.Εγώ μάλιστα,το απλώνω στα χείλη μου με ένα πινέλο γιατί πιστεύω πως έτσι αποδίδει ακόμα καλύτερα.Είναι matte και η διάρκεια του είναι περίπου 4 ώρες.Το χρώμα του είναι ένα πολύ ανοιχτό ροζ,''κοριτσίστικο'' όπως το αποκαλώ εγώ και θεωρώ ότι τέτοια χρώματα ταιριάζουν περισσότερο σε ξανθιές κοπέλες και σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.Εγώ έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένη και δεν μπορώ να το αποχωριστώ.
  • Περνάω σε ένα κραγιόν το οποίο πραγματικά το έχω χιλιοφορέσει. Είναι το Wicked lippie από Nyx.Μπορεί να σας δώσει ένα μαγευτικό look.
Εγώ το έχω στην απόχρωση 04.Αυτές οι αποχρώσεις σαν τη συγκεκριμένη είναι οι αγαπημένες μου γιατί τονίζουν απόλυτα τα χείλη και μπορούν να φορεθούν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.Αυτό το κραγιόν θεωρώ είναι must για το φθινόπωρο.Έχει ένα βελούδινο και εκθαμβωτικό μεταλλικό φινίρισμα και κάνει το look πιο glamour.Αν αγαπάτε τα σκούρα χρώματα αυτό είναι για εσάς.
  • Ένα τελευταίο κραγιόν που αγαπώ είναι για κοπέλες που αγαπούν τα έντονα χρώματα.Είναι το Relentlessly red από Mac.Η Mac είναι μια καταπληκτική εταιρία για εμένα.
Η απόχρωση του είναι η A83.Είναι ένα έντονο ροζ προς κοραλλί χρώμα.Μ'αρέσει να δοκιμάζω τέτοια χρώματα γιατί αναδεικνύουν τη θηλυκότητα της καθεμίας κοπέλας.Αυτό το κραγιόν έχει μια πολύ καλή υφή και απίστευτη απόδοση.Και το καλύτερο;Διαρκεί πάρα πολλές ώρες,Ακόμη και μετά από φαγητό δεν έχει φύγει.Άλλος ένας λόγος που το αγαπώ.

Αυτά ήταν λοιπόν τα αγαπημένα μου κραγιόν κορίτσια μου! Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο κραγιόν;

Βρείτε με σε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Know us