Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016

Ombre Lips

   Κορίτσια μου επέστρεψα με ένα βίντεο που πιστεύω θα αγαπήσετε. 'Εχει σχέση με τα όμπρε χείλη που όλες ξέρουμε πόσο ωραία είναι. Φυσικά το όμπρε είναι για τις λίγο πιο τολμηρές κοπέλες. Τα όμπρε χείλη είναι άκρως θηλυκά γιατί τονίζοντας το κέντρο των χειλιών μας, φαίνονται περισσότερο ελκυστικά. 
    
    Μην φοβάστε να είστε δημιουργικές και τολμηρές στο μακιγιάζ σας. Αναδείξτε τη θηλυκιά πλευρά σας, κυρίως αν διαθέτετε μεγάλο στόμα.Το ombre είναι η σταδιακή ανάμειξη ενός χρώματος με ένα άλλο. Το ombre στα χείλη ουσιαστικά είναι δύο διαφορετικά χρώματα που ενώνονται σιγά σιγά ώστε να μη φαίνονται τα όρια τους.Το μυστικό για να πετύχετε τέλεια ομπρε χειλη, είναι να δοκιμάσετε χρώματα κοντά στο φυσικό των χειλιών σας και σιγά σιγά αφού εξασκηθείτε με τη τεχνική, παίξτε και με άλλα χρώματα που αναμειγνύονται καλά μεταξύ τους. Εφαρμογή:
Απλώστε concealer πάνω από τα χείλη σας για να κρύψετε το φυσικό χρώμα.Χρησιμοποιήστε το σκούρο χρώμα για το περίγραμμα και τις γωνίες των χειλιών. Προσθέστε ακόμα λίγο από το σκούρο χρώμα στο εσωτερικό των χειλιών αφήνοντας το κέντρο καθαρό και γεμίστε και τις γωνίες των χειλιών σας.Χρησιμοποιείστε το δεύτερο χρώμα που είναι και το πιο ανοιχτό, τοποθετώντας το στο κέντρο των χειλιών. Πιέστε τα χείλη σας μία ή δύο φορές για να ενώσετε τα χρώματα. 
Tip: Άν έχετε μικρά χείλη τότε χρησιμοποιήστε πρώτα το ανοιχτό χρώμα και μετά στο κέντρο των χειλιών σας βάλτε το σκούρο.

Μπορείτε καλύτερα να δείτε το σχετικό βίντεο μου στο YouTube:


Βρείτε με επίσης σε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Know us