Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

Πώς να μετατρέψουμε ένα πρωινό μακιγιάζ σε βραδινό

      Σίγουρα όλες μας κάποια στιγμή βγήκαμε για έναν καφέ το πρωί και καταλήξαμε για ποτό το βράδυ!Το θέμα είναι ότι όσες περισσότερες ώρες είμαστε έξω το μακιγιάζ μας αρχίζει να φεύγει και έτσι φαινόμαστε κουρασμένες και απεριποίητες.Γι'αυτό λοιπόν, θα σας δείξω πώς ένα απλό πρωινό μακιγιάζ μπορούμε να το μετατρέψουμε πολύ εύκολα σε βραδινό.
    
       Ξεκινάμε με ένα απλό πρωινό μακιγιάζ .Όπως βλέπετε αυτό που έχω κάνει είναι να βάλω λίγο eyeliner,mascara και ρούζ. Φυσικά το κραγιόν μου για πρωί είναι πάντα σε nude απόχρωση.Τίποτα το ιδιαίτερο δηλαδή.Για να έχουμε μια καλή βάση ώστε να κρατήσει για το βράδυ θα πρέπει απο το πρωί να έχουμε τοποθετήσει μόνο μέικαπ. Έτσι θα έχουμε μια ομοιόμορφη βάση και θα δείχνουμε περιποιημένη.Πάμε λοιπόν στο βραδινό μακιγιάζ.

     Τα βήματα που θα κάνουμε είναι τα εξής:
  1. Πάρτε ένα μικρό επίπεδο πινέλο και απλώστε λίγη ανοιχτόχρωμη σκιά που θα προσδώσει λάμψη στο μισό εσωτερικό του ματιού σας. Έπειτα πάρτε μια σκουρόχρωμη σκιά της αρεσκείας σας και τοποθετήστε την στην κόγχη του ματιού για να προσδώσει βάθος στο βλέμμα.
  2. Λάμψτε, με τη βοήθεια ενός highlighter. Τοποθετήστε ελάχιστη ποσότητα κάθετα στη μύτη σας, λίγο ακόμα στα ζυγωματικά και τέλος μια πολύ μικρή ποσότητα στο κέντρο του τόξου των χειλιών.  Έτσι θα βγάζετε μια εικόνα φρεσκάδας προς τα έξω.
  3.  Ενισχύστε το eyeliner που ήδη φοράτε στο πάνω και στο κάτω μέρος του ματιού σας.
  4. Ρούζ σε ροζ απόχρωση για να τονίσουμε τα μάγουλα και τέλος
  5.  Βάλτε ένα έντονο κραγιόν της αρεσκείας σας.
Βρείτε με σε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Know us